Fysio in Assendorp - Zwolle

Onze fysiotherapeut in Assendorp

Joost Nagelmaeker

Fysiotherapeut Orthomotive Joost Nagelmaeker

Fysiotherapeut MSc

Fysio in Assendorp - Zwolle

Ervaart u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Assendorp – Zwolle?  Onze ervaren fysiotherapeuten helpen u snel en vrijblijvend van uw pijnklachten af. Tijdens de behandelingen richten we ons niet alleen op het behandelen en oplossen van uw pijnklachten, maar ook op het voorkomen klachten. Hierdoor kunt u ook in de toekomst pijnvrij blijven bewegen. 

Uw adres voor fysiotherapie in Assendorp

Orthomotive is een praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie  in Assendorp waarbij we altijd streven naar duidelijkheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ieder mens is uniek wat betekent dat ook iedere zorgvraag een andere aanpak behoeft. Binnen onze praktijk werken ervaren fysiotherapeuten die nauw samenwerken met verschillende medische disciplines. Denk aan huisartsen, neurologen en orthopeden. Hierdoor kan er voor iedere cliënt een plan op maat gemaakt- en vormgegeven worden. Bij ons vind u alle specialismen die nodig zijn voor uw behandeling onder één dak.

Een behandelingstraject bij een fysiotherapiepraktijk is een intensieve manier van samenwerking. Hierbij is het belangrijk dat u uzelf op uw gemak voelt bij de fysiotherapeut die u behandeld. Wilt u weten of onze fysiotherapeuten voor u de juiste zijn? Bekijk dan de waarderingen van onze cliënten. Hopelijk mogen we u snel verwelkomen in onze vestiging Assendorp – Zwolle. 

Weer pijnvrij kunnen bewegen. Hoe lekker is dat?

Er zijn verschillende klachten die ontstaan bij het te lang lopen met klachten. Denk aan rugklachten door het aannemen van een verkeerde houding als gevolg van een blessure aan uw schouder of enkel. Of aan blijvende knieklachten die zijn ontstaan doordat u uw knie heeft verdraait tijdens een potje stoeien met uw knieën? Te lang doorlopen met lichamelijke klachten zorgt ervoor dat deze klachten verergeren, zich uitbreiden of zichzelf verplaatsen. 

Hoe fijn zou het zijn wanneer u weer zorgeloos een potje kunt stoeien of voetballen met uw kinderen? Veel lichamelijke klachten kunnen namelijk met een paar behandelingen al door een fysiotherapeut worden opgelost. Ervaart u lichamelijke klachten en houden deze langer dan 2 tot 3 weken aan? Maak dan een afspraak. Iedereen verdient het immers om pijnvrij door het leven te gaan en zonder beperkingen te kunnen bewegen. 

Sportfaciliteiten fysiopraktijk

Onze fysiotherapeut helpt u graag verder

De behandelend fysiotherapeut van onze locatie in Assendorp is Joost Nagelmaeker. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring als fysiotherapeut en is onder andere gespecialiseerd in het behandelen van knie- en schouderklachten. Zijn passie voor sport en zijn interesse in het bewegen en functioneren van het menselijk lichaam hebben ervoor gezorgd dat hij zich heeft ontwikkeld als een zeer ervaren fysiotherapeut. Hij heeft nauw samengewerkt met een orthopedisch chirurg en is lid van het SxhouderNetwerk Amsterdam en het SchouderNetwerk Flevoland. 

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut bij wie u zich vertrouwd voelt? Joost is een kei in het zorgen voor het terugkrijgen van het vertrouwen in uw eigen lichaam. Dit natuurlijk geheel op uw eigen tempo. Ook u verdient het om pijnvrij door het leven te gaan. 

Revalidatiecentrum Assendorp

Behandelingen

In onze praktijk in Assendorp kunt u terecht voor reguliere fysiotherapie en manuele therapie, maar ook voor specialistische behandelingen zoals:

  • hands on fysiotherapie
  • dry needling 
  • knierevalidatie
  • schouderrevalidatie

Hands on fysiotherapie

Beste Fysiotherapie in Almere

Het doel van hands on fysiotherapie is om met pijn, stijfheid en spierspanning te verlichten. Hierbij zal de fysiotherapeut met zijn of haar handen duwen, strekken en wrijven of op spieren en gewrichten. Hands on fysiotherapie is een verzamelnaam voor verschillende behandelmethoden waarbij gebruik gemaakt wordt van manipulatie en massage. 

Dry Needling

Bij deze behandelmethode wordt de huid binnengedrongen met behulp van dunne naaldjes. Hierbij wordt er direct in de aangedane spier geprikt zodat er een plaatselijke reactie wordt uitgelokt. Hierdoor zal de spierspanning verminderen waardoor ook de pijn en de eventuele bewegingsbeperkingen af zullen nemen. Dry Needling is geen op zichzelf staande behandelmethode, maar kan enkel deel uitmaken van een totaal behandeling.

Dry needling behandeling

Knierevalidatie

Orthopedische-hulpmiddelen

Iedere vorm van knierevalidatie is anders. Dit komt doordat er verschillende knieklachten of blessures zijn waarvoor een knierevalidatie traject nodig is. Denk aan meniscusproblemen en gescheurde kruisbanden. Wanneer u gebruik maakt van knierevalidatie bij onze fysiopraktijk in Assendorp, zal er gekeken worden naar uw individuele problematiek. Aan de hand hiervan wordt er een behandelplan opgesteld dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Schouderrevalidatie

Wanneer u onlangs een schouderoperatie heeft ondergaan of al langere tijd kampt met spierklachten is het belangrijk dat er een schouderrevalidatie traject wordt opgestart. Schouderrevalidatie kan ook voorafgaand aan een schouderoperatie van belang zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat u zo fit mogelijk uw operatie ingaat wat alleen het herstel na de operatie maar zal bespoedigen. De kans op volledig herstel na schouderrevalidatie is namelijk alleen maar groter. 

Schouderrevalidatie in Almere

Plan vandaag nog uw gratis intake

Het is belangrijk dat u zorgvuldig op zoek gaat naar een fysiotherapeut die u mag begeleiden bij het herstellen van uw klachten. Het is namelijk belangrijk dat u een klik voelt met uw behandelend fysiotherapeut aangezien het doorlopen een traject bij een fysiotherapeut een intensief traject is. Wanneer u geen klik heeft met de fysiotherapeut die u behandeld kan dit uw herstel in de weg staan. Om erachter te komen of u met onze fysiotherapeut de juiste klik heeft bieden we nu tijdelijk een gratis intake in. Zo kunt u kosteloos ontdekken of onze praktijk voor u de juiste is. Maak vandaag nog uw afspraak!