Aanmeten orthopedische hulpmiddelen
Dry needling behandeling
Orthopedische hulpmiddelen aanmeten

Gezocht: enthousiaste fulltime fysiotherapeut in Almere

In verband met de snelle groei van onze praktijk en de recent gestarte samenwerking met een grote huisartsenpraktijk binnen Almere zijn wij per direct op zoek naar een fysiotherapeut die ons team komt versterken.

Onze praktijk:

Een aantal jaren geleden hebben wij – twee fysiotherapeuten – ‘Orthomotive’ opgezet, een nieuwe praktijk voor fysiotherapie in Almere-Stad.

Wij houden ons vooral bezig met fysiotherapie, orthopedische revalidatie en manueel therapie. Voortkomend uit een sportrevalidatiepraktijk hebben we jarenlange ervaring met sportspecifieke klachten. De behandelwijzen die we hierbij eigen hebben gemaakt vertalen we nu met veel succes naar onze algemene praktijk voor fysiotherapie en revalidatie. Een hands-on behandelmethode die we veelal 1 op 1 inzetten in combinatie met oefentherapie en waar nodig manueel therapie.

Al vrij snel na de opening van onze praktijk hebben wij onze eerste nieuwe collega (algemeen fysiotherapeut) mogen verwelkomen. Wij begeleiden en ondersteunen hem bij het opzetten van zijn ondernemerschap onder de vleugels van onze praktijk Orthomotive.

Even geleden zijn wij benaderd door een grote huisartsenpraktijk in Almere. Zowel op locatie als in onze eigen setting levert dit veel fysiotherapeutisch werk op. De huisartsenpraktijk wordt dagelijks bezet door meerdere huisartsen waarmee we een korte lijn gaan opbouwen ten bate van de zorg voor de patiënt. Het is een multidisciplinair centrum alwaar verschillende disciplines dynamisch naast en met elkaar een optimale zorg proberen te bewerkstelligen voor de patiënt. Deze praktijk bestaat reeds tientallen jaren en heeft derhalve een groot klantenbestand. Nu is Orthomotive gevraagd het fysiotherapeutisch deel op ons te nemen. 

Profiel:

Binnen de praktijk ligt het accent op het uitvoeren van fysiotherapeutische werkzaamheden. Als ZZP’er wordt daarbij ook een bepaalde mate van zelfstandigheid verwacht in het opbouwen van je klantenbestand. Hiervoor dien je ondernemend, spontaan en flexibel te zijn. Je zal deels werkzaam zijn op onze reeds bestaande vestiging in Almere-Stad en deels werkzaam zijn in de huisartsenpraktijk. 

Eisen:

Afgerond HBO Fysiotherapie en een registratie in het BIG register en kwaliteitsregister. Daarnaast heeft het de voorkeur dat je een afgeronde masterstudie hebt.

Wat bieden wij:

  • Begeleiding tijdens het opbouwen van je patiëntenbestand
  • Flexibel omgaan met je werktijden
  • werkdagen en vrije dagen
  • Marketing ondersteuning 
  • Ondersteuning in het werken als ZZP 
  • Interne Orthomotive opleidingen

Kortom, wil jij graag de verantwoordelijkheid van je eigen ondernemerschap maar ook de voordelen van het werken binnen een team, dan is dit de ultieme mogelijkheid. 

 

Heb je interesse of wil je meer weten, dan kan je ons bereiken via email of telefoon. We staan er altijd voor open om met je van gedachten te wisselen of een keer een kop koffie te doen.

Maak vandaag nog een afspraak voor fysiotherapie in Almere

Veelgestelde vragen

Een sportfysiotherapeut richt zich op de voorlichting, preventie en behandeling van sportblessures. Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de reguliere fysiotherapie.

Sportfysiotherapie wordt alleen vergoed voor mensen ouder dan 18 jaar vanuit de aanvullende zorgverzekering. Soms wordt dit ook voor een zeer beperkt bedrag vergoed vanuit de basisverzekering. Echter is dit per zorgverzekeraar verschillend. Wil je gebruik maken van sportfysio? Zorg dan dat je aanvullend verzekerd bent.

Tijdens het eerste consult worden uw klachten, wensen en behoeften in kaart gebracht. Aan de hand hiervan wordt er behandelplan op maat opgesteld. Heeft de fysiotherapeut aanvullende informatie nodig? Dan wordt er met uw toestemming contact opgenomen met uw huisarts of medisch specialist.