Fysiotherapie in Almere Stad

Fysiotherapie in Almere Stad

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Almere Stad? Orthomotive is de fysiopraktijk die u verder helpt. In onze praktijk werken ervaren fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van bewegingsgerelateerde klachten. Pijnvrij leven is het uitgangspunt van iedere behandeling die in onze praktijk gegeven wordt. Samen met u streven we naar het bereiken van uw doelen en een leven zonder pijn. 

Fysiotherapie bij u in de buurt

Bij Orthomotive beschikken we over een centrale fysiopraktijk in Almere Stad. Deze praktijk vindt u aan het Raaltepad in de wijk Stedenwijk. Kiest u voor fysiotherapie in onze praktijk? Dan kiest u automatisch voor kwaliteit, duidelijkheid en persoonlijke aandacht. Dit zijn namelijk de uitgangspunten tijdens het verzorgen van de behandelingen in onze praktijk. 

Welke klacht u ook heeft, bij Orthomotive wordt uw klacht altijd goed aangepakt. Onze praktijk beschikt namelijk over een collectief van ervaren fysiotherapeuten. Ervaart u klachten als gevolg van een sportblessure, dan kan sportfysiotherapie voor u wellicht de beste behandelmethode zijn. Naast fysiotherapie is manuele therapie ook één van de specialismes van onze praktijk. Ervaart u lichamelijke klachten en wilt u weten wat fysiotherapie in Almere stad voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Waarom aan de slag met fysiotherapie van Orthomotive?

Woont u in Almere Stad? Dan is er altijd een fysiotherapeut van Orthomotive beschikbaar om u te behandelen. In onze praktijk vindt u een team van 5 ervaren fysiotherapeuten met ieder hun eigen specialisatie. Er werkt in onze praktijk zelfs één van de best gewaardeerde fysiotherapeuten van Almere volgens Zorgkaart Nederland. We onderscheiden onszelf graag ten opzichte van andere fysiopraktijken. Onze fysiopraktijk staat immers niet voor niets bekend als één van de best gewaardeerde fysiopraktijken in de omgeving Almere. 

 Bij ons vindt u geen lange wachtrijen. Wanneer u vandaag een bericht stuurt wordt u binnen één week geholpen. Aangezien een behandeltraject bij een fysiotherapeut een intensieve samenwerking vereist is het belangrijk dat u zichzelf vertrouwd voelt bij uw behandelend therapeut. Wilt u weten of één van onze fysiotherapeuten met uw persoonlijke wensen en behoeften matcht? Maak dan direct een afspraak. Hopelijk zien we u snel in onze fysio praktijk in Almere Stad.

Fysiotherapeut Orthomotive Joost Nagelmaeker

Joost Nagelmaeker

Fysiotherapeut MSc

Almeerse Fysiotherapeut Morteza Ahmadi

Morteza Ahmadi

Fysiotherapeut BSc

Almeerse fysiotherapeut Fysiotherapeut Orthomotive Jos Dekker

Jos Dekker

Fysiotherapeut MSc

Almeerse Manueel therapeut Orthomotive

Vincent Coppejans

Manueel therapeut MSc

Almeerse Manueel therapeut Orthomotive Ivar Slabbekoorn

Ivar Slabbekoorn

Manueel therapeut MSc

Orthomotive: gezondheids- en revalidatiecentrum

Naast het inzetten van trainingen en oefeningen bij spier- en gewrichtsklachten, worden deze klachten met name ‘met de hand’ behandeld. Dit wordt gedaan met behulp van één van de drie onderstaande behandelmethoden:

Hands-on therapie

Beste Fysiotherapie in Almere

Hands-on therapie is een verzamelnaam van verschillende fysio behandelingen waarbij voornamelijk gebruik gemaakt wordt van massage en manipulatie. Hierdoor kan pijn, spanning en stijfheid verlicht worden. Bij hands-on therapie zal de behandelend fysiotherapeut zijn handen gebruiken om te wrijven, te drukken en te strekken. Lichamelijke ongemakken en bewegingsbeperkingen kunnen met behulp van deze behandelmethode hersteld of verlicht worden. 

Manuele therapie

Manuele therapie is een  behandelmethode die zich richt op het beter laten functioneren van de gewrichten en op het verbeteren van bewegingen en de lichaamshouding. Verstoorde gewrichtsfuncties in de wervelkolom en de extremiteiten kunnen met behulp van deze behandelmethode hersteld worden. Bij manuele therapie wordt gebruik gemaakt van handgrepen op het lichaam. 

Massage

Dry Needling

Dry needling behandeling

Als u niet in staat bent naar onze praktijk te komen voor een fysio behandeling, kunnen wij ook een revalidatieprogramma nij u thuis aanbieden. Een revalidatieprogramma thuis is vaak een goede oplossing alsu moeilijk kunt reizen. We werken met u samen om een op maat gemaakt thuis revalidatieprogramma op te stellen dat speciaal op uw behoeften en klachten is afgestemd.

Fysiotherapeut met meer dan 5+ jaar expertise in knieklachten

Dry needling is een behandelmethode waarbij de huid wordt binnengedrongen met behulp van hele dunne naaldjes. Deze naaldjes worden in het spierweefsel geprikt en lokken vervolgens een plaatselijke reactie in het desbetreffende spierweefsel uit. Dry needling kan helpen om pijn, spanning en andere lichamelijke ongemakken te verlichten.

Orthomotive is meer dan alleen een fysiopraktijk. In onze fysiopraktijk werkt namelijk een multidisciplinair team wat bestaat uit verschillende professionals waardoor er ook op maat gemaakte revalidatietrajecten aangeboden kunnen worden. Van sportfysiotherapie tot revalidatie, bij Orthomotive bent u op de juiste plek.

Orthopedische-hulpmiddelen

Bewegen is leven

Pijnvrij bewegen is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Het kan zijn dat u als gevolg van een ziekte, aandoening, operatie of door overbelasting bewegingsbeperkingen ervaart. Het doel van de fysio behandelingen bij Orthomotive is dat u weer pijnvrij kunt bewegen zodat u optimaal van het leven kunt genieten. Beweging is immers niet alleen belangrijk voor uw gezondheid, maar ook voor uw algehele welzijn.

Zet uw herstel voorop en maak een afspraak

Ervaart u lichamelijke klachten, bewegingsbeperkingen of wilt u kunnen sporten zonder pijn? In onze praktijk bent u van harte welkom. Na een eerste kennismaking stellen we een behandelplan op maat op zodat we samen kunnen werken aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Alles om pijnvrij te kunnen bewegen. Plan direct een afspraak in!